Account

Login / Registreer

Over ons

Bierbrouwwinkel.nl

De nieuwe brouwshop met snelle verzending en de laagste prijzen.

Wij zijn Bierbrouwwinkel.nl, de nieuwste bierbrouwshop, gelanceerd in 2019. Wij zijn ervaren thuisbrouwers en bierbrouwen is onze grote passie. Vanuit het plezier dat we hadden met het bierbrouwen is het idee ontstaan om onze passie verder te delen door het aanbieden van producten via een webshop.

In onze webshop voeren we allereerst de bekende merken mout, hop en gist. Daarnaast bieden we starterspakketten van Brew Monkey aan, een volautomatisch brouwketel van Brew Monk en verschillende tools die je nodig kan hebben om te brouwen. 


Goede bereikbaarheid, laagste prijzen, snelle verzending.

Niets is zo vervelend dan op zaterdag te willen brouwen terwijl dat niet kan omdat je bestelling niet binnen is. Wij streven er naar om de producten binnen een dag te versturen waarna onze vervoerder DPD het overneemt. Over het algemeen zal je bestelling dan al de volgende dag binnen moeten zijn. Daarnaast zijn we goed bereikbaar via WhatsApp en Messenger. Tenslotte garanderen we de laagste prijzen van Nederland. Mocht je ergens anders een lagere prijs tegenkomen dan horen we het graag van je!


We breiden ons assortiment continue uit, mocht je een product missen, laat het ons dan weten.

Omdat we net gestart zijn kunnen we nog geen uitgebreid assortiment voeren. Op dit moment hebben we de meest gekochte producten in ons assortiment, we zullen dit de komende tijd snel uitbreiden. Mocht je bepaalde producten missen dan horen we het graag. Heb je vragen, laat het ons dan weten. En ook voor alle tips, opmerkingen en reviews staan wij open!

MOUT