Account

Login / Registreer

Verzendinformatie

Wij streven naar verzending binnen 1 dag

Wij zullen je bestelling met zorg behandelen.

Wij bedanken je voor je bestelling en zullen deze met zorg behandelen. Uiteraard streven we ernaar om je producten nog dezelfde dag te verpakken en mee te geven aan onze vervoerder DPD. Helaas is dit niet in alle gevallen mogelijk, dan vindt verzending de volgende dag plaats. Over het algemeen levert DPD de volgende dag, tenzij er drukke periodes zijn.

Mocht een product niet op voorraad zijn dan nemen we direct contact met je op zodat we gezamenlijk kunnen overleggen wat de beste oplossing is.

Bij iedere bestelling sturen we een Track & Trace code, zo kan je zelf je bestelling volgen. Mocht je toch nog vragen hebben, laat het ons dan weten.

De verzendkosten hebben betrekking op een pakket van maximaal 25 kilogram. Bij een hoger gewicht betaal je meer verzendkosten. Zakjes gist versturen we per brievenpost, er gaan maximaal 7 zakjes in een enveloppe. Bestellingen boven € 150,- verzenden we gratis.


Vandaag besteld, morgen in huis.

Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dan verzenden we je bestelling dezelfde dag. We werken met DPD die in bijna alle gevallen de volgende dag bezorgen. Je doet er overigens wel verstandig aan om uiterlijk woensdag te bestellen als je op zaterdag wil brouwen, dan weet je zeker dat je op tijd bent. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst die verzenden we maandag.


We zijn goed bereikbaar voor al je vragen en klachten.

We streven er naar de producten in de juiste staat te verzenden. Mocht het product desondanks niet naar tevredenheid in ontvangst worden genomen dan horen we graag van je.